Jouw Horoscoop

Published Dec 25, 22
6 min read

Margriet Horoscoop Weegschaal

Waarom laat je niet eens je toekomst voorspellen door een tarotkaartlezeres? Vergeet de crisis en je geannuleerde vakantieplannen. Ga alvast mijmeren over de toekomst. Laat sterren, kaarten en schitterende acrylnagels je vertellen wat je over drie jaar gaat beleven. Boogschutter (22 november t/m 21 december)✩✩✩✩✩ In zware tijden neem jij vaak je toevlucht tot je eigen gelijk.

Dit is jouw moment om eindelijk te gaan mediteren met de onevenaarbare Tara Brach. Volg eens je onderbuikgevoel in plaats van je hoofd. Kies een meditatie die antwoord biedt aan jouw diepste emotionele behoefte en ga er lekker voor in een lotushouding zitten. Ontspan. Adem. Hou eens je mond. Je zult zien, niet alleen jij, maar ook je relaties zullen ervan opknappen.

Een tijdje geleden sprak ik een meisje die geloofde in astrologie. Kan men werkelijk aan de hand van een geboortedatum, -tijd en -plaats zeggen hoe een persoon in elkaar zit? Dus het karakter van iemand vaststellen aan de hand van planeten? ADVERTORIAL Care4Life is een nieuwe christelijke zorgverzekering, voor mensen die bewuste en principiële keuzes willen maken.

Bijna alle zichzelf respecterende dagbladen en tijdschriften (de goede uitgezonderd!) hebben wel ergens een horoscoop afgedrukt staan. En horoscopen zijn het product van de astrologie. Ze zeggen in een in twaalf perioden uiteenvallende kolommen wat de astrologen voorzien hebben, dat er met jou de volgende week of weken gaat gebeuren.

In het oude Babylonië kwam het al voor. Eigenlijk was het een gedachtenstelsel, dat evenveel waarde had voor de mensen in die tijd als een godsdienst (horoscoop myastrolife). Welke godsdienst stak er dan achter astrologie? Deze (en ik verplaats me eerst even in de huid van de astrologie-aanhangers): Alles wat geschapen is, is door "Iets" geschapen.

Maar zelfs die naam gaat veel te ver! Er bestaat iets "hogers" waarvan wij de naam niet kennen. Dat hogere is voor ons onbereikbaar. Die "God" heeft Zich bepaald niet bekend gemaakt door een Bijbel of iets dergelijks! Nee, Hij is ongenaakbaar. Nu heeft die hogere macht niet alleen alles geschapen, maar wat er nu op aarde gebeurt heeft dat Hogere ook vastgesteld (horoscoop myastrolife).

Horoscoop Zodiac

Behalve dan voor degenen, die de geheimtaal van dat Hogere weten te ontcijferen (horoscoop myastrolife). En als wij de wil van dat "Iets" te weten willen komen, dan zullen we dus ons best moeten doen die geheimtaal te leren, zodat we vervolgens de toekomst kunnen voorspellen. Hoe zit het dan met die geheimtaal? Het Hogere heeft alles geschapen.

Nee, juist in de stand van de hemellichamen is af te lezen welke dingen zich gaan afspelen in de toekomst (horoscoop myastrolife). Het heelal vormt als het ware een grote klok! Maar ja, wie kan die klok lezen? Daarvoor is het eerst nodig te weten hoe het heelal in elkaar zit. Daar is de zon en de maan.

Verder hebben we de planeten. horoscoop myastrolife. Net als de aarde draaien die om de zon heen. Verder is er het "heelal". Allemaal sterren. Hoe krijg je daar nu wat orde in aangebracht? Wel, als wij tijdens een heldere avond naar de sterren kijken, dan kunnen we met een beetje fantasie allerlei "plaatjes" in de sterren ontdekken.

Die zag men niet allemaal tegelijk. Nee, elk jaar draait de sterrenhemel een keer in het rond en dan had je alle twaalf beelden gehad. Tezamen noemen we die beelden: de dierenriem. In de winter, als het januari is, zie je een bepaald sterrenbeeld, in februari staat het volgende 's nachts aan de zuidhemel, enzovoorts.Nu meenden en menen de astrologen dat de onderlinge stand van zon, maan, planeten en sterrenbeelden van de dierenriem een soort "geheimtaal" spreken van het Hogere. Alles wat gebeurt hangt samen met die onderlinge stand. In Babel hield men dan ook lange lijsten bij. Overleed ergens een koning, dan werden de stand van zon, maan, planeten en sterren genoteerd. horoscoop myastrolife.De gedachte was nu: wanneer er weer een koning overlijdt of een oorlog uitbreekt, zijn er dan wellicht overeenkomsten met de vorige keer aan te wijzen. Stond inderdaad de maan beide keren 1e kwartier, dan dacht men: 1e kwartier betekent onheil! Zo probeerde men allerlei dingen te voorspellen en steeds verder in de geheimtaal van het heelal door te dringen. horoscoop myastrolife.

Horoscoop Vandaag Liefde

Dat zou dan wat te zeggen hebben voor iemand, die in die bepaalde maand van het jaar geboren was. Wanneer we alle astrologen met elkaar vergelijken, zien we dat er evenveel uitleggingen van de stand der sterren zijn als dat er astrologen zijn - horoscoop myastrolife. Of het inderdaad waar is dat je iets over iemand kunt zeggen aan de hand van iemands geboortedatum (en zelfs geboorteuur)? Volgens de Bijbel is het allemaal volslagen onzin! Ook al maakt de Heere wel van deze afgoderij gebruik om de wijzen van het oosten, magiërs, die aan astrologie deden, naar Jeruzalem en Bethlehem te krijgen! Maar een stok waarmee God drijft hoeft nog niet recht te zijn! Of die indeling van karakters bij bepaalde geboortedata klopt? Lariekoek.

Het is een simpel woord met een grote betekenis. Astrologie is een oude wetenschap, de oudste die we kennen. Het heeft alles te maken met de planeten, de zon en de maan. Planeten zijn hele belangrijke aspecten voor de horoscoop. We hebben allemaal een geboortedatum en een geboortetijd, die twee onderdelen zijn belangrijk om je geboortehoroscoop te weten.

Een geboortehoroscoop bestaat uit sterrenbeelden van iedere planeet. Het sterrenbeeld van de zon is meestal degene die je opzoekt als je je daghoroscoop wilt weten. Dat sterrenbeeld hoort bij je geboortedatum, dus als je jarig bent op 31 oktober ben je bijvoorbeeld een Schorpioen - horoscoop myastrolife. Je eigen sterrenbeeld vertelt welke eigenschappen er bij jou horen, wat je sterke en zwakke punten zijn.

Een daghoroscoop legt meestal uit wat je kan verwachten voor die dag en hetzelfde geldt voor een week- of jaarhoroscoop. In de horoscopen leggen astrologen (mensen die verstand hebben van astrologie) uit hoe je dag, week of jaar zal verlopen (Uw horoscoop van vandaag). Dat heeft ook weer te maken met de stand van de planeten.

Zo zijn we een beetje voorbereid en kan je eventuele aanpassingen maken in de situatie. En het is natuurlijk mega interessant om te weten of je goed bent in zoenen volgens je sterrenbeeld. Horoscoop morgen. Bij astrologie zit er geen tijd aan verbonden. Het kan de toekomst voorspellen, maar ook vertellen wat er in het verleden is gebeurd en waar je nu een verandering in kan brengen.

Tarotkaarten hebben symbolen met verschillende betekenissen erachter - horoscoop myastrolife. Ze geven je inzicht op hoe alles zal verlopen en wat je nu het beste kan doen. Hier staan veel video's van op You, Tube, maar er zijn ook professionele kaartlezingen. De kaarten hebben invloed op je onbewustheid. Als je ergens over twijfelde dan kan een kleine betekenis in de tarot een bevestiging geven.

Astro Horoscoop Vandaag

Tarot vertelt dus niet wat er gaat gebeuren, maar hoe je toekomst eruit zou kunnen zien. Jij bent de enige die je eigen leven kan veranderen. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. Bron: Libelle, Happinez, Libelle beeld: Getty, Images Getty Images.

Navigation

Home

Latest Posts

Wetgeving Mobilhome België

Published Mar 28, 23
10 min read

Auto Export Netherlands

Published Mar 07, 23
10 min read

Huurkoop Mobilhome

Published Mar 04, 23
4 min read