rankings perfect te versnellen.

Linkbuilding Haarlem

Published May 17, 22
5 min read

Linkbuilding op maat

Ons bureau bouwt white hat-links voor ambitieuze websites. Met behulp van een procesgestuurde aanpak met een geavanceerde linkbuilding-strategie, verbeteren onze linkbuilding-services uw zoekmachine rankings en SEO-prestaties aanzienlijk. Ons proces werkt door het verwerven van zeer relevante links naar belangrijke doelpagina's op uw domein, wat de belangrijkste rankingfactor is.

Ons aangepaste proces voor het bouwen van links omvat meer dan 20 verschillende strategieën voor het bouwen van links die voor elke website werken. Van contentpromotie tot het bouwen van gebroken links en niet-gelinkte merkvermeldingen - we gebruiken elke beschikbare strategie op basis van onze eerste analyse.

Backlinks van hoge kwaliteit

We richten ons op websites en influencers van topkwaliteit die relevant zijn voor de niche en inhoud van onze klant, en lanceren beproefde outreach-campagnes. Onze outreach-techniek wordt voortdurend aangepast om de beste responspercentages en resultaten op te leveren. We verdienen consequent links met hoge autoriteit voor onze klanten met behulp van een breed scala aan white hat-linkbuilding-methoden.  Ons doel is om een ​​robuust backlinkprofiel op te bouwen waarmee u boven uw concurrenten uitstijgt. Zoekmachines houden van de links die we bouwen, en onze klanten vertrouwen erop dat we links bouwen die de naald voor hun SEO-ranglijst verplaatsen. We meten resultaten en werken samen met onze klanten om onze campagnes te verbeteren en onze linkbuilding-tactieken aan te passen.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Het hebben van kwaliteitslinks van andere websites is de #1 beïnvloedende factor voor ranking op Google. U kunt de snelste, mooiste website ter wereld hebben, maar als niemand naar u linkt, krijgt u moeite met zoekmachineverkeer. Onze linkbuilding-services helpen bij het beheren van dat hele proces met een focus op hoogwaardige linkbuilding die gedurende vele jaren is verfijnd. We zijn er trots op dat we worden erkend als een van de beste serviceproviders voor linkbuilding die er zijn. Met erkenning komt verantwoordelijkheid, en we houden van de uitdaging om voorop te lopen in de strategie als het gaat om linkbuilding. We gebruiken meer dan 16 verschillende strategieën, maar onze primaire strategieën zijn onder meer redactionele outreach, journalisten, gastposting, het bouwen van gebroken links, de SkyScraper-aanpak en het bereik van bronnenpagina's. Alles wat we doen heeft het belang van onze klant voor ogen, en uiteindelijk is ons doel om uw zoekresultaten te verbeteren door links te bouwen die de naald zullen verplaatsen. Een linkbuilding-service biedt u een betrouwbare bron van nieuwe backlinks naar uw website om de positie en prestaties van uw zoekmachine te helpen verbeteren. Backlinks zijn een belangrijke rankingfactor die zoekmachines zoals Google gebruiken om te bepalen of een website een betrouwbare informatiebron is. Bij LinkBuilder bieden we een reeks linkbuildingdiensten, waaronder volledig beheerde linkbuilding, gastposting en white label linkbuilding. Maar verreweg ons meest populaire aanbod zijn onze volledig beheerde maandelijkse pakketten. We werken nauw met u samen om de belangrijkste pagina's te identificeren die baat zouden hebben bij nieuwe links, en voeren zorgvuldige concurrentieanalyses uit om erachter te komen wat u precies nodig heeft. Ons team van linkbuilding-experts zal vervolgens op maat gemaakte linkbuilding-campagnes maken om uw

Linkbuilding Verbetert Je Google Search Ranking

Een andere goede tactiek om aan blog backlinks te komen is door een social media post te ruilen voor een backlink. Dit kan heel goed werken als je veel volgers hebt op social media. Je vraagt de andere website-eigenaar dan om een backlink van jou in een relevant blogartikel te plaatsen. linkbuilding en autoriteit.

Vraag de website-eigenaar vervolgens om een backlink naar dit stuk content te plaatsen. Of laat hen weten dat ze het stuk content (of een deel daarvan) gratis in hun blogartikel mogen verwerken, mits ze hierbij een backlink naar jouw website plaatsen. Tip 5: Schrijf een gastblog, Deze tip delen we als als laatste, maar dit is wel een tactiek die vaak wordt gebruikt (Als je geen kwalitatieve inhoud wilt of kunt creëren, is het veel interessanter om zelfs niet aan linkbuilding te denken. Geen enkele gereputeerde en kwalitatieve website gaat immers naar jou linken als er niets kwalitatiefs is om naar te linken.).

Dit kun je dan eenvoudig relevant maken aan de pagina waarnaar je wilt laten linken. Je hoeft trouwens niet altijd een gastblog aan te leveren. Soms is het beter om juist een ander stuk content aan te leveren, bijvoorbeeld een video, een podcast of een infographic. Dit kun je eventueel ook op maat maken voor het bedrijf in kwestie.

Pro tip: Maak altijd een persoonlijk voorstel, Zoals je ziet is het bij het verzamelen van blog backlinks voornamelijk belangrijk om iets in ruil aan te bieden (Linkbuilding is dus goed voor je SEO.). Je kunt ook gewoon vragen om een backlink, maar doe dit alleen als je echt relevante en kwalitatieve content hebt. Bij het versturen van je linkaanvragen is het aan te raden om altijd een persoonlijk voorstel te maken.

Bloggers die regelmatig een expert interviewen, staan er waarschijnlijk meer voor open om jou een keer te interviewen. Is een bedrijf nog niet zo bekend op social media? Dan kan een social post op jouw account dit bedrijf zichtbaarder maken op dit platform (mits je veel volgers hebt). Vraag jezelf ook af hoeveel waarde een backlink van die website heeft voor jou en pas je aanbod hierop aan.Je zou dan bijvoorbeeld een stuk content op maat kunnen maken (Linkbuilding: een goede SEO-strategie?). Heeft een backlink vanaf die website niet zoveel waarde? In dat geval kun je wellicht beter alleen een linkruil voorstellen. Standaard e-mails die toch persoonlijk zijn, Je hoeft niet elke e-mail helemaal opnieuw op te stellen, ook al doe je wel een persoonlijk voorstel.

Maak hier vervolgens weer een aantal standaardversies van voor de voorstellen die je wilt doen. Gebruik deze standaardversies steeds in je mail en maak elke mail nog wat persoonlijker. Dit doe je door er een naam of bedrijfsnaam in te zetten en aan te geven waarom je denkt dat het een goede samenwerking backlinks Uitbesteden? Besteed je dit werk liever uit aan een professional? Bekijk dan ons aanbod hieronder. (Hoe kom ik aan backlinks).

Waarom Moet Ik Linkbuilding UitbestedenIedereen in de SEO gemeenschap weet dat backlinks nog altijd de belangrijkste ranking factor zijn om hoog in Google te komen. In dit artikel wil ik een aantal praktische tips delen waarmee je backlinks kan verkrijgen. Backlinks verkrijgen is een vorm van linkbuilden die je doet om betere posities in Google te krijgen (Linkbuilding zoals Google het bedoeld heeft).Als je wilt dat anderen naar je website gaan linken, dan zal je website de moeite waard moeten zijn om naar te gaan linken. Je website zal content moeten hebben, dit kan in de vorm van een blog zijn, video’s, infographics etc. Klinkt heel logisch maar niet iedereen is zich hiervan bewust - tips om aan de slag te gaan met linkbuilding.

Zo zie je tegenwoordig steeds meer webshops welke er een blog op na houden. Bijvoorbeeld een webshop in dieetproducten die een blog heeft met voeding- en levensstijl-adviezen. Het is voor andere websites meestal niet echt interessant om een link naar een dieetreep op te nemen terwijl het wel interessant kan zijn om te linken naar een artikel met dieetadviezen (linkbuilding Groningen).

Tip 2 – Het laag hangende fruit, Er zijn vele manieren om backlinks te verkrijgen. De ene manier vergt wat meer inspanning dan de andere (Link building volgens de richtlijnen van Google). Maar waarom niet eerst voor het laag hangende fruit gaan? Je richten op linkaanvragen waarvan de kans groot is dat je linkaanvraag gehonoreerd wordt. De Link Intersect Tool, Mijn persoonlijke favoriet is de Link Intersect Tool van Ahrefs.

Deze tool laat je vervolgens zien welke backlinks je concurrenten gemeenschappelijk hebben en jouw site niet. In onderstaande video legt Tim Soulo van uit hoe je de Link Intersect Tool gebruikt:De gemeenschappelijke sites die naar je concurrenten linken, zullen er waarschijnlijk ook niet moeilijk over doen om een link naar jouw website op te nemen.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is deze webmasters een email sturen met het verzoek tot het opnemen van een link naar je website. Nooit klakkeloos je concurrenten kopiëren, Je zult echter nooit klakkeloos het backlink profiel van je concurrenten moeten gaan kopiëren. Dat je concurrenten een bepaalde backlink hebben, wil niet per definitie zeggen dat dit een backlink van goede kwaliteit is - Linkbuilding en links maken.

Tip 3 – Backlinks krijgen met gastbloggen, Gastbloggen is nog altijd een geweldige manier om backlinks te verkrijgen. Het mooie van gastbloggen is dat je er een nieuw publiek mee kunt bereiken. De lezers van de website waarop je gastblog verschijnt. En ja, dat is precies wat ik hier doe op renegreve - Linkbuilding: via externe links jouw autoriteit verhogen.

Linkbuilding Utrecht

Win-win situatie, Het is een win-win situatie voor iedereen. De blogs, welke mensen laten gastbloggen op hun site, verkrijgen nieuwe waardevolle content waarin het thema van de blog vanuit een andere invalshoek wordt belicht. De gastblogger verkrijgt bekendheid onder een nieuw publiek. En de trouwe lezers van de blog blijven goed up-to-date over een thema omdat de gastbloggers zorgen voor nieuwe invalshoeken voor het thema.

Backlinks van hoge kwaliteit

Als je een goede SEO-strategie wilt bouwen, is een goede backlinking de eerste vereiste. Maar hoe ontdek en benut je kwalitatieve backlinks? De beste linkbuildingstrategie maakt gebruik van backlinks die afkomstig zijn van relevante en gerenommeerde bronnen. Uw pagina-autoriteit of PA zal alleen toenemen wanneer de backlinks afkomstig zijn van kwaliteitsbronnen, waardoor uw SEO-ranking binnen Google verbetert. Zelfs als u de beste inhoud ter wereld publiceert, zou het voor u nutteloos zijn als u niet de juiste inspanningen voor het opbouwen van links heeft gebruikt. Houd er rekening mee dat Google gebruikers verbiedt te betalen voor links. U moet uiterst voorzichtig zijn bij het kiezen van service voor linkbuilding en bedrijven kiezen die u strategisch kunnen helpen bij het bouwen van links op een authentieke manier die er ook niet toe zal leiden dat Google uw pagina's op uw site downgradet. Er zijn veel manieren om backlinks correct te gebruiken in de inhoud van uw site. Deze links moeten natuurlijk aanvoelen en ze moeten waarde toevoegen aan de ervaring van sitebezoekers.

Kies bureaus die goede praktijken voor linkbuilding volgen

Werken met een linkbuildingbedrijf dat onbetrouwbare tactieken gebruikt om tijd en moeite te besparen, zal uiteindelijk alleen maar schadelijk zijn voor de positie van uw website. Goede services voor het bouwen van links zullen zich nooit wagen aan ongepaste praktijken die uw site kunnen schaden. Een ervaren linkbuildingbureau weet waar ze de grens moeten trekken. Google hecht veel waarde aan links op de lange termijn en aan linkstrategieën die waarde bieden aan sitebezoekers. Wanneer u probeert de lijst met mogelijke linkbuilding-bedrijven om mee samen te werken, te verfijnen, moet u hen vragen welke strategieën ze van plan zijn te gebruiken en wat voor soort links ze van plan zijn te gebruiken om de autoriteit van uw site op te bouwen en de positie ervan te verbeteren. Linkbuilding-services die organisch verkeer stimuleren Uw organische verkeer wordt in hoge mate gestimuleerd wanneer u vertrouwt op goede linkbuilding-services. Als je je afvraagt ​​hoe dit werkt, beschouw backlinks dan als aanbevelingen van een deskundige derde partij. Wanneer een backlink afkomstig is van een autoriteitswebsite - een website met een goede reputatie in zijn niche - geeft dit de gebruiker zeker een blijk van vertrouwen met betrekking tot uw eigen website. Dit zorgt er ook voor dat zoekmachines dol zijn op uw inhoud. Dit is hoe u een uitstekende groei in organisch verkeer kunt behalen door een goede linkbuilding-service te kiezen die weet wat hij doet. U krijgt ook meer verwijzingsverkeer van deze gerenommeerde websites die hun loyale publiek ook naar u leiden. Stel dat u een bepaald onderwerp onderzoekt en een artikel opent op een zeer bekende website. Als die specifieke website je naar een ander artikel leidt waar je meer te weten komt over een bepaald specifiek subonderwerp, zou je die link dan volgen? Het antwoord is dat u dat hoogstwaarschijnlijk zou doen. Dit is precies hoe kwalitatieve linkplaatsing werkt binnen uw website. Het gebruik van linkbuilding-serviceszal uw bedrijf verbeteren en naar een nieuw niveau tillen door u te helpen hoger in Google te komen. Deze rankingverbetering zal ook uw zoekmachineoptimalisatie verbeteren. U kunt ook kiezen voor thematische linkbuildingdiensten die uw website aantrekkelijker maken voor de consument. Wanneer u met een gerenommeerd bureau werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de DA en PA met betrekking tot uw ranking, omdat kwaliteitsbedrijven altijd links gebruiken met een hoge DA en PA.

Hoogwaardige links

Veel mensen worden in de maling genomen door bedrijven die verheven beweringen doen over linkbuilding en vervolgens hun toevlucht nemen tot black hat-tactieken. U wilt een linkbuilding-service kiezen die white-hat linkbuilding-strategieën volgt. Onthoud dat toegeven aan deze goedkope trucs uw website op de lange termijn zal schaden. In het begin kunnen deze frauduleuze bedrijven zelfs hogere winsten opleveren, maar dit succes zal van korte duur zijn. Het is een veel betere gewoonte om uw website vanaf de grond af aan te laten groeien met hoogwaardige backlinks en correcte interne links die uw site correct zullen positioneren. Zodra u een negatieve tag van een zoekmachine krijgt, wordt het een stuk uitdagender voor uw bedrijf. Linkbuilding is het complexe proces van het opbouwen van een netwerk van gerenommeerde, relevante en nuttige links die naar uw website verwijzen. Door ons te concentreren op kwaliteit boven kwantiteit, gecombineerd met een sterke on-page SEO-basis, kunnen onze inspanningen helpen de positie van uw website in de zoekmachines te verbeteren en uw organisch verkeer te maximaliseren. Door met een bekwaam team voor het bouwen van links te werken, weet u zeker dat de site van uw bedrijf nooit wordt geassocieerd met schadelijke inhoud of links van slechte kwaliteit. Kwaliteitslinks in combinatie met SEO werken om de online autoriteit van uw website te verbeteren, de zichtbaarheid van uw zoekmachine te vergroten en als resultaat uw organisch verkeer. Niet alle links zijn gelijk gemaakt en de soorten links die worden beveiligd, kunnen het verschil zijn tussen topposities en helemaal worden bestraft door Google. De beste linkbuilding-bedrijven gebruiken allemaal tactieken die afkomstig zijn van Teknicks, en we zijn er trots op pioniers in de ruimte te zijn. Dat brengt echter veel verantwoordelijkheid met zich mee en we zorgen ervoor dat Teknicks het hoogste niveau van integriteit handhaaft en alleen werkt met bedrijven die zich aan onze normen houden. Ons bureau heeft een volledig opgeleid, in de VS gevestigd team voor linkbuilding in dienst dat toonaangevend is in de branche op het gebied van zowel kwalitatieve linkbuildingtactieken als het verwijderen van slechte links. We kunnen de schade van eerdere linkbuildingactiviteiten beperken en u voorzien van een uitgebreid white hat-backlinkprofiel dat uw aanwezigheid op het web zal verbeteren.

Navigation

Home

Latest Posts

Wetgeving Mobilhome België

Published Mar 28, 23
10 min read

Auto Export Netherlands

Published Mar 07, 23
10 min read

Huurkoop Mobilhome

Published Mar 04, 23
4 min read